Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia X8-on elromlott a...

Xperia X8-on elromlott a youtube, csatalkozva vagyok a netre, a büngésző működik, de a youtube azt írja ki hogy "There is no network connection right now. Please try again later. " Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Mindent próbáltam már,újraindítani,youtubeot ujraindítani,de semmi.
2014. jan. 4. 21:15
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Nekem is ez a baj :S
2014. jan. 4. 21:26
 2/29 anonim ***** válasza:
Próbáljátok törölni a Youtube alkalmazás adatait.
2014. jan. 4. 21:34
 3/29 A kérdező kommentje:
Már próbáltam. Mindent próbáltam,még a gyári beállításokat is visszaállítottam.
2014. jan. 4. 21:36
 4/29 anonim ***** válasza:
Rakj fel egy gingerdx-et, és jó lesz.
2014. jan. 4. 21:56
 5/29 A kérdező kommentje:
Köszi,felrakom.
2014. jan. 4. 21:58
 6/29 anonim válasza:
Sajnos itt is ugyanez a probléma tegnap óta...nem tudod megoldani valóban hacsak nem teszel fel ROM-ot mert bújtam egy-két angol fórumot és világ szinten jelentkezett a probléma...úgy néz ki, hogy a google elba***tt valamit.
2014. jan. 5. 10:58
 7/29 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor megnyugodtam. Több emberrel beszéltem,mindenkinél 2-3 napja rossz.
2014. jan. 5. 12:31
 8/29 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a baj X8-on. Próbálkoztam megoldani de sehogy sem sikerült. Gondolom nem is tudunk vele nagyon mit csinálni.
2014. jan. 5. 14:14
 9/29 anonim ***** válasza:

Nálam is ez a baj. :(

Ha valaki talál rá megoldást azon kívül hogy meg kéne hackelni a telefont ossza meg legyen kedves.

Pont rosszkor jött a probléma, mert a kisfiam imád a telon videózni, holnap érkezik az új telóm, gondoltam akkor ezt neki adom a fiamnak videózni, úgy sem ér már eladásra semmit. Erre tessék... :(

2014. jan. 5. 21:59
 10/29 anonim ***** válasza:
Először csak azt hittem egyéni probléma, hogy valakinél nem működik, de a net teli van vele. Több telefont is érint, senki sem tud megoldást egyelőre.
2014. jan. 5. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!