1/12 anonim válasza:
Szerinteeem.... tuti a sony!!! :)
2/12 anonim válasza:
Miért kell flamelni?
Itt is anyázás lesz a vége...
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2014. jan. 4. 18:58
4/12 anonim válasza:
Nem lehet így kinyilatkoztatni hogy melyik a jobb.Mind a két gyártónak vannak jó meg rossz telói.Egyéni ízlés kérdése hogy kinek melyik jön be.
5/12 anonim válasza:
Xperia Z-m van, előzőleg S4-em is volt. A Samsungok hardveresen jobbak, a Sony-k pedig minőségibbek, elegánsabbak.
Személyes vélemény: a Z hangzásra, kijelzőben és kamerában is elmarad az S4-től, viszont a vízállóság és maga a kézben fogása is felér egy orgazmussal egy random Samsunghoz képest. Mintha áttérnél egy Alcatelről az iPhone-ra.
6/12 SylwerStone válasza:
Ezt sok szitkozódást kiváltó kérdést, de szeretem :D
Úgy is az lesz a vége, hogy egymásnak esnek a két márka fanjai. De, mivel nem ez volt a kérdés, most arra is válaszolok.
Nekem a Sony jobban bejön. Nincs az a szappantartó érzés mint a Samsungnál.
7/12 anonim válasza:
Ha már így vagyunk,én is a Sonyt preferálom
8/12 anonim válasza:
Hardverben mindkettő jó tud lenni, ha akar, de külsőre sokkal szebbek a Sony modelljei
9/12 anonim válasza:
embere válogatja...
Pl szebb a sony.. mondod te... valakinek meg lehet a samsung tetszik jobban.
10/12 Alex Fly válasza:
Értelmetlen a kérdés... Melyik Samsung telefon és melyik Sony? Nyilván az Xpera Z jobb a Galaxy Mininél -illetve a Note3 is veri az X8-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!