Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mért nem kerül a zene a...

Mért nem kerül a zene a zenelejátszóba (lg kp502)?

Figyelt kérdés
nemrég vettem a telefon, és egy 2GB-os MicroSD memkártya van benne, először még semi baj nem volt, de mostmár belemegyek a zenelejátszóba és aztirja ki h nincsenek fájlok,de a memóriakártyát felismeri, és a saját mappákból tudok zenét hallgatni, csak a zenelejátszóból nem
2009. nov. 29. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Régebben felismerte a zenelejátszóban a fájlokat? Lehet, hogy csak mp3 formátumú fájlokat érzékeli a lejátszóban, nekem még ez volt egy régi nokiámnál (6233), hogy csak mp3-at ismert fel a lejátszóba.
2009. dec. 8. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem a sonymon csak úgy teszi oda, ha előtte lejátszom a fájlkezelőben/galériában
2009. dec. 8. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a sonyn nem ismerte fel kártya kivétel után!Próbáld frissiteni
2009. dec. 9. 00:08
 4/4 A kérdező kommentje:
már mindentt próbáltam, memóriakártyát formáztam, de semmi, pedig régen felismerte
2009. dec. 10. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!