Több kérdés? (xperia L, huawei Y300, lumia 625)
Ebből 2 tud akadozni.. sőt, 120%, h találkozni is fogsz akadozással, méghozzá a Huaweien is a Sonyn. Mert Android... szeretem az Androidot, nem arról van szó, csak az emberek általában nem tudják használni. Nekem egy SE Xperia Ray-m van (:$), és Android 2.3.4el fut... :D Úgy be van lőve, h szinte alig szaggat. A futó folyamatoktól kezdve, a memóriáig, a kezdőképernyő terheltsége, minden befolyásolja, h szaggat e egy készülék. Ha nem raksz rá semmilyen automatikusan futó alkalmazást, és csak néhány ikonod van a kezdőképernyőkön (Kivéve a sony időjárás alkalmazását, az hajlandó laggoltatni), akkor folyamatos lesz.
A Lumia nem szaggat, csak korlátozott. Nem szeretem annyira a WP-t, de egyébként jó. A Huawei meg nálam abszolút nem befutó. Havernak ilyenje van, ez az Y300, fél éves, de nem sok híja, h összeomoljon a rendszere :D
Hát ha olyannak adják az arc s-t, aki képes használni, annak nem fog akadozni.
A huawei sokkal gyengébb az l-nél, szerinted az nem fog akadozni?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!