Note2 Hdmi kábel megy e olyan tvről amin nincs usb csatlakozo?
az eladó szerint az usb részt azért kell bedugni h áram alatt legyen.
de nekem a tvmen nincs usb csatlakozo és ha a rendes telefontöltőbe dugom be akkor jólessz e?!
én sem igen értem...
ha a kérdés arra irányul hogy a note2-t rá szeretnéd dugni hdmi-n tv-re (képernyőtükrözés) akkor azt legegyszerűbben 2 kábellel tudod megoldani... a telefontól micro usb - usb majd egy usb (anya) és hdmi... mivel atelefonon nincs hdmi a tv-n meg usb-vel csak háttértárként tudod csatlakozni a telefont ezért igy lehet megoldani.. vagy van olyan kábel is ami micro usb- hdmi ez egy kicsit drágább de talán ez a legcélravezetőbb :D
Tehát akkor segítek ismét feltenni a kérdést. :)
A Note2-t szeretnéd a tv-vel összekötni? Ami neked kellene gondolom egy MHL adapter. Ezt a Note2-t a microUSB csatlakozóba dugot, az MHL adapterből valahol kijön egy usb csatlakozó (innen kapja az áramot az adapter), az adapter másik vége egy hdmi csatlakozó. Elvileg ez így működik, igen. Az usb csatlakozóba egy töltőt kell majd dugnod.
A tv-n nem usb-t kell keresned, hanem hdmi csatlakozót. És a közelben kell hogy legyen a fent leírtak miatt egy áramforrás.
Erre gondoltál?
"Ezt a Note2-t a microUSB csatlakozóba dugot" helyett:
Ezt a Note2 microUSB csatlakozójába dugod..
Bocs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!