Segítség! Tegnap vettem egy új telefont és máris baj van vele (lentebb a probléma). Valaki tud segíteni?
A telefon egy Samsung gt-S5230. A baj pedig az, hogy minden BEJÖVŐ hívást "ismeretlenként" (ezt írja ki, de inkább a privát lenne a jó szó) kezel. Azaz nem írja ki, hogy ki hív. Ha más telefonokról hívom magam (a saját szám küldését mindig bekapcsolom), akkor is ismeretenként írja ki, még a számot se írja ki, így nem tudom, hogy ki hív/-ott.
Köszönöm a segítségeteket!
Ha semmilyen beállítással sem tudod megcsinálni, akkor tényleg vidd vissza, de azért olvass bele abba a használati útmutatóba...
Üdv Chris
Ez a szolgáltatós dolog jó megoldás lenne, de akkor miért működött a számkijelzés pár óráig? Mert akkor szerintem az elejétől fogva nem írta volna ki a hívók számát. Amúgy az én számomat kiírja más telefonokon, szóval a teló a saját számát el tudja küldeni, csak másokét nem bírja "fogadni".
Azt valaki tudja, hogy más város T-pontjában is megnézik-e a telefont, nemcsak abban, ahol vettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!