Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség! Tegnap vettem egy...

Segítség! Tegnap vettem egy új telefont és máris baj van vele (lentebb a probléma). Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

A telefon egy Samsung gt-S5230. A baj pedig az, hogy minden BEJÖVŐ hívást "ismeretlenként" (ezt írja ki, de inkább a privát lenne a jó szó) kezel. Azaz nem írja ki, hogy ki hív. Ha más telefonokról hívom magam (a saját szám küldését mindig bekapcsolom), akkor is ismeretenként írja ki, még a számot se írja ki, így nem tudom, hogy ki hív/-ott.

Köszönöm a segítségeteket!

2009. nov. 29. 10:23
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A menüben találtam egy "Hívó adatai" pontot, de ott hiába teszem a "mutatra" akkor se jó. (Ha az "elrejtre" teszem, akkor sincs változás, ha ezek után vissza a "mutatra", akkor sem.) Gyári beállítások visszaállítása sem segített és a ki-bekapcsolás sem.
2009. nov. 29. 10:30
 2/14 anonim ***** válasza:
Szoftverhibás. Vidd vissza, három munkanapon belül kötelesek cserélni. És használj NOKIÁT.
2009. nov. 29. 10:33
 3/14 anonim válasza:

Ha semmilyen beállítással sem tudod megcsinálni, akkor tényleg vidd vissza, de azért olvass bele abba a használati útmutatóba...

Üdv Chris

2009. nov. 29. 10:41
 4/14 anonim válasza:
Előfizetéses vagy? Mert ha igen, akkor előfordulhat, hogy ahhoz a csomaghoz amit kértél nem tartozik hozzá az, hogy kijelezzék a hívó fél adatait. Legalábbis nagybátyámék így jártak a Pannonnál. Havonta plusz 200 ft-ért bekapcsolják ezt a szolgáltatást.
2009. nov. 29. 10:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt elfelejtettem leírni, hogy egy darabig (kb. pár óráig) még jó volt az a funkció, és egyik pillanatról a másikra "veszett meg". (A csengőhang és háttér kivételével más beállításokat nem piszkáltam).
2009. nov. 29. 10:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Pannonnál dolgozom és a hívószámkijelzés ingyenes. A másik szolgáltatónál fizetős
2009. nov. 29. 11:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor még azt is leírom, hogy T-mobilos vagyok...
2009. nov. 29. 11:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát náluk fizetős
2009. nov. 29. 11:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen telót vettem. nekem semmi baj nincs vele. jól működik , szerintem vidd vissza a szolgáltatóhoz, mert kicserélik!
2009. nov. 29. 11:14
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez a szolgáltatós dolog jó megoldás lenne, de akkor miért működött a számkijelzés pár óráig? Mert akkor szerintem az elejétől fogva nem írta volna ki a hívók számát. Amúgy az én számomat kiírja más telefonokon, szóval a teló a saját számát el tudja küldeni, csak másokét nem bírja "fogadni".

Azt valaki tudja, hogy más város T-pontjában is megnézik-e a telefont, nemcsak abban, ahol vettem?

2009. nov. 29. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!