Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha feltöltőkártyás vagyok, az...

Ha feltöltőkártyás vagyok, az előfizetett alkalmazás tud pénzt valahogy levonni?

Figyelt kérdés
Előfizettem valami külföldi sz.rra, tök véletlen letöltöttem, nem is foglalkoztam vele, letöröltem, utána láttam egy smst a telefonomban, egy 90es számra küldte valami. Utána néztem, hogy az alkalmazás volt. Néztem neten, senki nem írt semmit, aztán egyszer írták, hogy smsben von le, minden kapott sms 2000 forint. Nekem nincs pénz a kártyámon, nem is szokott lenni a családicsomag miatt. Ilyenkor mi van?? Van arra esély, hogy hóvégén kapok valami orbitális nagy összeget csekken?
2014. jan. 3. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:
nem. csak akkor von le, ha van miből. ha szerencséd van, akkor még deaktiválódik az a szolgáltatás...de általánosabb, hogy amint feltöltöd, újra menne tovább ugyanúgy.
2014. jan. 3. 12:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Annyira az nem zavar, ha megy tovább mivel feltölteni úgy sem fogom, maximum egy év múlva mikor lejár, mivel 5 emberrel beszélek, és mind az öt családicsomagos. Köszönöm a választ!:)
2014. jan. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!