Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek Concorde...

Mi a véleményetek Concorde 5000-s smartphone-rol?

Figyelt kérdés
azt mondjak nagyjabol ugyanolyanok mint a samsungok csak olcsobbak... en pl most hallottam rola eloszor egy ismerosom altal es valoban megtetszett, viszont neztem tokot ra es csak egyetlen egy fajtat lehet kapni a feherre meg a feketere is..??!! plusz ha netrol rendelem kapok egy szilikon tokot hozza... szoval nem annyira elterjedt ez a marka ?
2014. jan. 3. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szar mint a többi ismeretlen márka, 0 háttérrel.
2014. jan. 3. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Rosszat nem hallottam erről a márkáról. Nekem annó mp4 lejátszóban volt concorde-om, semmi bajom nem volt vele.

Teljesítményét nézve sem rossz és ugy látom IPS kijelzőt használ ami + pont nálam. Processzor nem rossz.

Mondjuk ha átlag felhasználásra akarod venni akkor nem rossz telefon ez szerintem.

teszt: [link]

Vélemények: [link]

Remélem tudtam segíteni. Egyébként hardveresen elfogadható.

2014. jan. 3. 12:07
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen :)
2014. jan. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!