Mi bajom lehet az IMEI szám miatt?
Ha megvaltozott,akkor ket dolog tortenhetett :
1,mar eleve atirt imei szamu telefont vettel es a gyari szoftver miatt visszapattant az eredetire -> eladot megkeresed es feldugod a se**ebe ,majd feljelented a rendorsegen
2, a telefon szama 44499.... Lett,ez azt jelenti,hogy eldurrantottad az efs-t a telefonban
Egyik esetben sem eselyes,hogy egyaltalan a halozatra is felcsatlakozik a telefon..
A telefont az üzletben vettem, zsír új volt.
Esetleg valami megoldás? Nem tudom hogyan reagálnak a szervízben, nehogy aztán rendőrségi ügy legyen belőle. Lehet hogy be se viszem. Alkatrésznek el lehet így adni?
Galaxy S3
A számok stimmelnek. Most egy régi szutyokban használom a sim kártyámat.Az nem baj ha másik telefonban használom a kártyát?
Javithato a dolog,de ha a 4.3-at tetted ra,akkor marha bonyolult .. Merre vagy ? Egyebkent vidd vissza a boltba,ahol vetted,hidd el,hogy elegge be lesznek fosva es ingyen megcsinaljak !
Jol gondolom,hogy most barmilyen kartya eseteben csak segelyhivas van, ha kezzel keresed a halozatot,akkor "regisztralva a halozaton" de barmilyen kimeno hivas eseten "nincs regisztralva a halozaton" az uzenet ?
Egyebkent neked nem lehet bajod belole,csak annak,aki eladta.
A 4.3 volt fent de nagy nehezen visszaraktam a 4.1.2-öt
Győr-Sopron megyei vagyok. Éppen ma voltam a boltban, ott azt mondták nem tudnak vele mit kezdeni. Elküldtek egy másik üzletbe ahol van szervíz felvétel, és majd ők tovább küldik. Aztán eszükbe jutott hogy inkább hívjam fel a samsung szervízt mert úgy hamarabb visszakapom futárral stb barom szöveg. Majdnem mentem 100km-ert emiatt a szar miatt. Ha tehetném lehet hogy eladnám alkatrésznek. Belefáradtam az idegeskedésbe!
A pacák elkezdte nyomkodni, csinált hard resetet is aztán mondta hogy küldjem szervízbe, mert lehet hogy szoftveres hibája van. Mondom erre én is rájöttem, akkor így marad azt mondja akkor nem tudod használni, mondom neki engem már nem érdekel.
Félek a szervíztől olvastam már milyen büntetéseket lehet kapni ilyenekért. Elvileg bűncselekménynek számít az IMEI szám megváltoztatása. Egy hülye kérdés-a számlát mi alapján állítják ki? IMEI vagy simkártya szám?
Mennyit lehetne ezért kapni alkatrész áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!