Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace 3 vagy...

Samsung Galaxy Ace 3 vagy wi-fi probléma?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 hete vettem egy Samsung Galaxy Ace 3 készüléket. Eddig kifogástalanul működött, aztán tegnap reggel felébredtem, benyomtam a wi-fit és látom, hogy nem csatlakozik automatikusan, pedig el van mentve, mivel mindennap használtam ezt a wifit. Ezután bementem a beállításokba, azon belül a wi-fi beállításaiba ahol mutatja, hogy milyen wi-fik vannak a közelemben és csak ezután kezd el csatlakozni. Ha külön bemegyek a beállításokba, akkor nem is csatlakozik a wi-fire hiába nyomok rá, hogy csatlakozás. Annyit r ki, hogy mentve, titkosítva. Ha meg a wi-fire vagyok kapcsolódva, akkor már majdnem használhatatlanul lassú a net, pedig gépen normálisan működik, 2,5 Megával szed le, illetve a telefon sincs belassulva, mert normálisan viszi az alkalmazásokat. Mi lehet a probléma?

2014. jan. 2. 10:36
1 2
 11/12 anonim válasza:

# 6/10

Nekem így se jó! :(

2014. nov. 17. 18:31
 12/12 triniti1020 válasza:

Sziasztok!

Ugyanez a típusú telefon, ugyanez a hiba, de a menü gomb megnyomása után nekem teljesen visszalép az alap helyzetbe, nem adja be amiről írtok!

Vmi tipp?

2015. okt. 18. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!