40. 000 körül használt telefon?
Milyen telefonokat lehet kapni 40.000-ért, használtan, ami NEM kamuszagú? Mert S4-et is láttam ilyen áron, szerintem ember nincs aki beveszi azt a marhaságot.
Pl. apródon több helyen láttam fóliás Xperia P-t, ami nagyon tetszene, nem tudom, hogy ez vajon nem átverés e. Esetleg vannak ajánlataitok? Kétmagos telefont szeretnék, 1 GB RAM-mal, fóliás, szép állapotban. Samsungot nem szeretnék nagyon (max. S3 Minit, ha más nincsen, azt is láttam sokat).
Köszi, de ilyenek nem érdekelnek (a külső is szempont nálam).
Nézegetem most a HTC Evo 3D-t de mindenhol írják, hogy a Sensation is jobb nála és nem értem, miért, a hardvere erősebb és nem a 3D miatt kéne.
Na, én nyomogattam sensationt elég sokáig, mindenkit óva intek tőle. Nagyon fos volt még akkor a sense, szar a felület, lassú.
Xperia p az 40k-ért nem átverés, alatta is van.
Igazából 40-ből én xperia l-t vennék.
Mikor? 2-3 éve?
A sensation bele van pl. a sony rayben, az 16 ezertől van felfele, nagyon nem éri meg 40 ért.
Sony p sem igazán jó vétel, xperia l a legjobb ennyiért.
De hát kétmagos telefonok...én nem vagyok nagyon telhetetlen, a fő, hogy tipp-topp állapotban legyen, amit veszek.
De miért azonosítja mindenki az EVO 3D-t a Sensationnal? Azért hardverben erősebb...
De akkor Xperia P-t fogok venni. Annak vajon lehet cseréltetni az akkumulátorát? (szervizben)
20-ért vettem nővéremnek fóliás garis sony u-t pár hónapja, annak csak fwvga a kijelzője, ennek qhd, ami nagyobb, és már az fwvga-ra is kevés ez a hardver, de te tudod.
40et nagyon nem ér meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!