Elite192 kérdése:
Samsung galaxy y kikódolás lehetséges -e?
Figyelt kérdés
A telefon (S.galaxy Y) 1 hétig nem volt bekapcsolva mert elveszett a töltője, és volt rajta telefonzár, az 1 hét alatt senki se babrálta vagy ilyesmi mivel már be sem kapcsolt, de amikor bekapcsoltam azt írta ki,hogy túl sokszor rontottam el a telefonzárat ezért e-mail-t + jelszót kér de nem akarja elfogadni azt amire azt hittem hogy azaz :D a zárhoz ahová be kell rajzolni nem tudok vissza menni.2013. dec. 31. 11:45
1/7 anonim válasza:
a gmail bejelentkezésed kell megadni. PC-n próbáld ki, esetleg ha volt másodlagos email állítsd vissza a jelszót és azzal fel tudod oldani a telefont
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen van 3-4 gmailom amelyekből 1 et használok és azon kívül még re tudom a jelszót de amelyikre tudom azt nem fogadja el...
2013. dec. 31. 12:06
3/7 anonim válasza:
Azt hiszem ez innentől a te problémád, saját hülyeségeddel okoztad. Ha van rajta CWM nyomsz egy factory resetet, vagy odin-al raksz rá új romot, mást nem tehetsz
4/7 A kérdező kommentje:
teló resitől Mi tűnik el?
2013. dec. 31. 12:32
5/7 anonim válasza:
Az SD kártya tartalma marad, minden mást töröl
6/7 anonim válasza:
Nem kell cwm a resthez,a gyari recovery menujebol is el tudod erni. Telo kikapcsolva, hangero fel + home + bekapcsolo gomb egyszerre kb 5mp-ig,bedob a recoverybe,itt kivalasztod a wipe data opciot ,megvarod amig lefut es full gyari lesz a telefonod
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megoldottam teló resivel!
2014. jan. 6. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!