Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a Blackberry Z10?

Jó telefon a Blackberry Z10?

Figyelt kérdés
Nem ismerem a Blackberryket.Lehet rájuk Vibert rakni? Van rájuk rendszerfrissítés?Van valakinek személyes tapasztalata a Z10-zel?

2013. dec. 31. 09:28
1 2 3
 11/21 dirtboy ***** válasza:

csakis frissítés terén,kérdeztem erről is ismerőst nem tudta megmondani hogy lesz a frissítés,lehet lesz,lehet nem.

szervizelni biztosan fogják.

egyébként mi a jó a BB telóban?

volt idő a gyárból lopkodták ki a telefonokat,buszokon megkérdezgették kinek kell,egy csomó embernek volt olcsón bb-je de ma már nem igen,2 embert ismerek akinek van.

én nem nagyon ismerem a rendszerüket, szomszédom igen /jabilos/,ő nyitott az ios,az android és a wp felé is de BB még neki sem kéne.

annyira jó csak nem lehet de szólj ha tévedek mondom én nem ismerem a rendszerét.

ha te ismered kellő képen tudod hogy miért adsz ki majd pénzt akkor vedd nyugodtan,csak mondom ha netán még most ismernéd meg ne legyen csalódás.

2013. dec. 31. 13:48
 12/21 A kérdező kommentje:

Csak most ismerném meg :)

Androidból elegem van, szívtam fele fél évet, szervizbe hordással meg minden,de persze ez nem az android hibája.De azt veszem észre hogy az android még a legkirályabb hardveres mobilokat (nem biztos, hogy legkirályabb, Samsung Galaxy S3 pl) is megszaggatja, tehát az androidra én nem igazán adnék már ki pénzt.Meg már unom is.

Azért gondolkodom ezen a mobilon,mert jónak tűnik a rendszer és hosszú idő óta végre tetszik egy :)

Egyébként ha az alap mobilokra lehetne Vibert rakni, akkor rohannék megvenni egyet.

2013. dec. 31. 13:54
 13/21 anonim ***** válasza:
A Z10-en szaggatásmentesen ment még a Real Racing 3 is, maga a rendszer stabil, a kezelőfelület kicsit szokatlan, de eléggé hajaz az androidra.
2013. dec. 31. 13:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyébként az androidot is frissítik orrba-szájba és nem lett jobb tőle. Ma már 512 MB-on is alig képes elvegetálni.
2013. dec. 31. 14:01
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 31. 14:04
 16/21 anonim válasza:

most komolyan van olyan aki azt hiszi, hogy csak Magyarországon gyártanak blackberryt? attól, hogy az országba nem gyártják ugyanúgy behozzák, mint akármi mást amit nem gyártanak Magyarországon. [link]

Egyébként ha blckberryt szeretnél itt [link] elég sok infót meg tudhatsz róla és még kérdezhetsz is. Én inkább ennek az oldalnak hinnék, mint az itteni mindent tudóknak. (akinek nem inge ne vegye magára)

2013. dec. 31. 14:34
 17/21 dirtboy ***** válasza:

nem azt mondtam hogy az összes bb itt készül de z10,q10 meg még mi tudom én melyik típusok itt készülnek.

szóval sem írtam hogy az összes.

2013. dec. 31. 14:38
 18/21 anonim válasza:
és z10 meg q10 is készül máshol is. elég nagy baj lenne a cégnek, ha csak itt készülne, sehol máshol a világon.
2013. dec. 31. 14:42
 19/21 dirtboy ***** válasza:

óóó de mekkora nagy baj lenne

ahol én dolgozok cég telekommunikációs szekrényeket gyárt már vagy 10 éve.

heti több 100darabban és még csak kb fél éve kezdték meg a gyártást amerikában is,eddig amerikába is innen ment a termelés és európát is innen látták el.

a bb ből meg napi szinten több ezer jön ki.

2013. dec. 31. 14:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 31. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!