Vettem egy úgy telefon (Nexus 4) és használtam miközben a töltőn volt és egyszer csak pár kattanást hallottam és a kijelzőn ilyen csíkok kezdtek el villogni majd újraindult magától a telefon. Most minden rendben van úgy látszik. Mi lehetett?
ha még tudsz akkor állj el a vételtől,ez nagyon nem jó jel,az ilyen hirtelen feltűnő és utána eltűnő dolgok a legrosszabbak.
ilyenkor van az tudod hogy beadod szervizbe de persze szervizeléskor nem mutatja meg magát a probléma és vissza kapod hogy nem találtak hibát,utána nálad meg megint elkezdi csinálni.
nálam számítógép volt így,majdnem egy hónapig volt távol mire vissza kaptam hogy nem találtak hibát.
a töltő nem nagyon lehet hibás hisz gyári,annyi hogy a dug villája nem olyan de a töltő áram stimmel.
havernak az opti G hez is ázsiai töltője van,átalakítót használ ő is de ilyen probléma nem volt sosem.
A töltő kapcsoló üzemű, ami azt jelenti, hogy 110V-240V-ig mindenféle árammal megy, csak a dugvillát kell kicserélni rajt. A gyártóknak egyfélét éri meg csinálni, sok telefonnál a villa típusa is cserélhető. Semmit nem jelent, hogy ázsiai a töltője.
A kijelző villódzás viszont aggodalomra adhat okot. Ha garanciális a készülék egyelőre ne törődj vele, az idő eldönti működni fog-e. Mindent szinkronizálj felhőbe (gdriveba vagy dropboxba képek, névjegyek google fiókkal stb) és nem érhet veszteség ha egyszercsak meghal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!