Iphone kihasználhatósága?
Figyelt kérdés
Olvastam pár kérdést/választ itt Iphone-val kapcsolatban, és sokan írták hogy "nem használja ki az iphone-t csak játszik rajta". Mire értendő ez?Miben használnám ki teljes egészében?2013. dec. 30. 13:11
1/1 anonim válasza:
internet(Safari, Viber, stb), gps, rengeteg hasznos program (értem itt pl: adobe reader stb), fényképezőt imádom bármi kell rögtön lekapom.
Én a minőségre mentem mikor választottam ez igazi anyagból van. Ez egy 4S, igaz kényes vigyázni kell rá de mégis masszív anyagokból van, nem gané műanyag. Android nem tetszett így emelett döntöttem.
Következő telefonom 5S lesz újonnan ha kijön a 6 és lemegy az ára, imádnivaló a fém meg, hogy vékony és magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!