A Telenortól vásárolt Nexus 4 független?
Figyelt kérdés
Fórumokon olvastam, hogy a telenoros Nexus 4 független. Ez igaz? mert én T-mobilos kártyával használnám.2013. dec. 30. 09:05
1/2 anonim válasza:
Igen, az, Nexus 4-ből nem készítettek mobilszolgáltatóknak verziókat, így mindegyik független, illetve szoftveresen sincsenek szennyezve. Én is Telenortól vettem, szintén T-mobile-os kártyával használtam. Viszont a gyári netes beállítások rosszak voltak, teljesen megbízhatatlanul működött ez a része. Annyi volt a megoldás, hogy az APN nevet "internet"-re kellett változtatni ("web'n'walk"-ról).
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, én abban aNexus 4-ben valahogy nem bízom. Nem hiszek benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!