Miért nem működik megfelelően az előlapi kamerám?
"Csak ez ez olyan oldal, ahol szabadon és bármit kérdezhetünk, amire aki akar válaszol, aki nem az nem. Ezért nem kéne ide ilyeneket írni, hogy ráérek meg minden."
Én ugye akartam vűálaszolni, csak ugye pont a lényeg hiányzott a kérdésedből.
Már csak az érdekelne, hogy miért a másik válaszoló válasza 58%-os és nem az enyém, aki ugye munka közben foglalkozik a problémáddal. Ugye azon vagy kiakadva ami én írtam. "ráérek"?
Kedves válaszolók!
Én nem tudom, milyen piros gombról beszéltek. Gyanítom a "nem tetszik" gombról. Hat én ahoz hozzá sem nyultam, és fogalmam sincs, hogy miért kapott több százalékot a válasz!
Hát én ide csak én írtam meg az a másik illető.
Ha arról van szó amit írsz, akkor ez egy baxott jó oldal.
Kívülállóként nyomkodni a nem hasznos válasz gombot...
(Saját válszara, nem tudja valaki ezeket nyomkodni, én sem pl.)
Akkor valaki másra illik az általm írt Hofi Géza idézet.
(Ez még rosszab, ha nem szól hozzá és így nyomkodja valaki)
Ez esetben bocs...
Egyébként kevesebbet kapott...
Nem kéne látszani a %-nak a válasznál, ha valaki nem nyom valamelyikre...
(Amúgy én nyomtam rá a hasznos-ra, de akkor 100%-nak kellett volna lennie, nem pedig 58-nak...)
Biztosítalak benneteket, hogy én nem nyomkodtam semmit. Egyébként bocsánatot szeretnék kérni mindkêtérintett személytől, akit it ma megbántottam. Nem szerettem volna.
Boldog új évet és köszönöm a válaszokat! :)
Engem nem bántottál meg, de ahogy nézem én inkább téged...
Bocsánatot kérek én is, de ha máskor kérdezel akkor a lényeget is írd le.
Kb. mintha én aszondanám valahol, hogy van egy kocsim és nem indul, mit csináljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!