Hogyan távolítsam el a facebookot az androidos mobilról?
A system/app könyvtárban nincs facebook apk,sőt gyanítom az egész telón nincs.Valószínűleg köteles vagyok rendelkezni facebookkal.
Ilyenkor érzem,hogy valami nagy baj van ezzel a társadalommal.
Ha itt nem kapsz választ:
Mert nem tudsz valamit megcsinálni, ahhoz köze nincs a társadalomnak.
A társadalommal kapcsolatos kitérő csak vicces beszólás akart lenni,bár nem hinném,hogy bennem a hiba.
Elhihetitek,egész nap a választ kerestem a problémára.Arra gondoltam,akad itt valaki pro,aki yényleg ért a dologhoz.Ui a helyzet az,hogy simán a menüből nem lehet uninstallálni,mert meg sem jelenik a facebook app.Sőt a totalcommamder nem is talált facebook.apk fájlt.(rendszerfájlok láthatóak)
Erősen úgy tűnik a rom-mal együtt adják,azt meg nem szivesen cserélném.
Újabb off:nem túl baráti dolog,ha nem törölhetek valamit a telóról,amiért pénzt adtam,főleg mivel az android szabadon módosítható Os.
Azért köszönöm a válaszokat.
Titaniumban ugye ott a menü...
Csak ez nem arra való. Van egy áttekintés, középen a backup/visszaállítás jobb oldalt az ütemezés.
Na neked a backup/visszaállítás kell.
Ott van olyan, hogy click. szűrők szerkesztése. Itt lesz egy szűrés tipus szerint. Ott pipáld be a rendszert.
Már, ha egy titaniumot használunk...
Utolsó:
Jegelés az csak a fizetős verzióban működik...
Ha az van neki akkor nem gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!