Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen samsung galaxy telefont...

Milyen samsung galaxy telefont vegyek?

Figyelt kérdés

A régi telóm már elég leharcolt, ezért most szeretnék venni egy újat, a samsung galaxyk nagyon tetszenek, de így csajként nem igazán értek hozzá. Melyik lenne nekem való?

Nem kell hogy a legújabb és kitudja milyen full extrás legyen, de azért ne is a legrégebbi változat... 60-70e-ért max.

Köszi a válaszokat!

2013. dec. 29. 18:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ja és ha ez nem Galaxy akkor talán az S4 mini belefér 60-70k-ba? Mert ha jól tudom ez is feltétel volt...
2013. dec. 29. 19:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Tudnám minek erőlködsz. Írta hogy galaxy kell neki. Erre te írtál kettő mást. Én erre 10 ezerrel többért ajánlottam egy galaxyt amibe te belekötöttél,hogy miért jobb mint a nem galaxy....
2013. dec. 29. 19:16
 13/23 anonim ***** válasza:
Akkor vegyen 70 ezerért egy Galaxy Express-t vagy Ace 3-t és legyen boldog vele ha ez kell neki. Én legalább életképes telefonokat próbáltam írni a megadott árban. Ha nem kell neki akkor ne vegye meg te pedig nyisd ki a szemed meg a füled és használd is őket, próbálj meg gondolkozni. Kicsit nézzél körül, mert úgy tűnik, hogy beképzelsz magadnak egy világot ahol a Samsung a legjobb mindenben és kész. Vagy te egyszerűen a Galaxy névre vered? Vagy mi van? Tényleg nem értelek. Kukkants bele a többi gyártó készülékeibe és hogy azt mennyiért adják. Az a helyzet hogy a Samsung kicsit elszállt magától és csak a neve miatt a hozzád hasonló elvakult laikusok megveszik csukott szemmel.
2013. dec. 29. 19:38
 14/23 anonim ***** válasza:
Szó sincs róla. Xperia P-ről váltottam s4 minire,úgy hogy előtte s2-őm volt és alig vártam,hogy végre le tudjam cserélni a P-t.
2013. dec. 29. 19:50
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát így érthető... Az egy ipari hulladék, alsó kategóriás valami. Nem csoda hogyha az S2 és az S4 mini jobb nála. De azért ne könyveld el ez az egy telefon miatt szarnak a Sony-t, az alsó kategória az összes gyártónák szutyok.
2013. dec. 29. 20:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy ezt fogod írni értelmes érv hiányában. Pedig elárulom a Pnek jobb a kijelzője mint az SPnek és best buy volt a maga korában.
2013. dec. 29. 20:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Persze a hd felbontást leszámítva.
2013. dec. 29. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen érveket vársz tőlem?
2013. dec. 29. 20:41
 19/23 anonim ***** válasza:
A P-re ipari hulladékot mondani,miközben lehet az sp elődjének is mondani és egy évvel ez előtt ez számított best buynak nem kis tudatlanságra utal. Ezután már nem kell semmilyen érv mert egyszerűen nem értesz hozzá.
2013. dec. 29. 20:48
 20/23 anonim ***** válasza:

Mert én mondtam valakinek hogy most vegyen P-t? És igen, most ipari hulladék kategória, akármi volt egy éve. És az érvekkel jössz? Eddig akárhány kérdésnél láttalak csak mondtad hogy milyen szar a Sony de semmit nem mondtál hogy miért olyan jó a te telefonod, csak kötekedtél. Tán itt vezeted le a dühöd? Kösz de én nem vagyok rá kíváncsi. Ez az egész agyrém amit művelsz... Élj boldogan a Samsungoddal, a többieket hagyd békén. A kérdezőnek jó éjszakát és vegye azt amit jónak lát te pedig sörgősen bannold magad ha nem tudsz semmi értelmes dolgot csinálni csak veszekedéseket kreálni. Látom a józan ész nem kerekedett felül az elfogultságodon. Inkább csinálj valami értelmeset. Segíts az éhezőknek, áss, kapálj vagy amit akarsz. De minket hagyj ki a Samsungimádatból és a viszálykeltésből.

Kérdező, ne haragudj ezekért (a másik embertárs nevében is), enegem többet itt nem látsz. Vegyél amit jónak látsz.

2013. dec. 29. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!