Tényleg igaz hogy adózni kell az okos telefonokért?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 16:24
11/12 anonim válasza:
#10: én sem szeretem őket, de azért valljuk be, jobb, minthogyha attól kéne rettegni, mikor rúgja ránk az ajtót a TEK, mert letöltöttem pár mp3-at (Németeknél, s főleg Amerikában ugye végfelhasználóra szállnak rá).
12/12 anonim válasza:
Attól hogy az adathordozós után befizetted a jogdíjat még mindig nem lehetsz nyugodt bármikor rádrúghatják az ajtót ha illegális töltesz le zenét/filmet/e-book-ot!
Nyugodtan csak akkor lehetsz ha ezekről a letöltésekről van igazolásod hogy fizettél érte(számla,bankszámlakivonat,csekk stb.).És mint tudjuk ezen letöltések után a magyarok 95 %-a nem fizet semmit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!