Hogyan éri meg jobban? Váltás normál sim-ről újabb normál sim-re, vagy normál sim-ről micro sim-re? (Kártyafüggetlen mobil vásárlása esetén)
A készülék a következő: Samsung i8262 Galaxy Core Duos
Samsung márka üzletben tervezem a megvásárlását.Az eladó azt mondta,a normál sim-em még a régebbi,így nem tudják lecsippenteni.
Hogyan éri meg?Váltsak normálról egy újabb normál sim-re?
Vagy normálról microsim-re?(Tudtommal a szolgáltatónál 4050 Ft-ba kerül nem ottani készülék vásárlása esetén)
Várom a válaszokat amit előre is köszönök.
Kedves Válaszoló!
Egy: Az eladó nem fog "nyilván elhajtani a fenébe" mert ő maga mondta,hogy levágják nekem.
Ergo,nem én találtam ezt ki. :)
Kettő: Ugyan nem írtam a kérdésem tartalmasabb leírásában,de én T-mobile-os vagyok.Így a Telenor kiesett.
Viszont ha a Telenor díjmentesen csinálja,lehet hogy a T-mobile is.
Három: Nem hangzik rosszul a kivágó,de azt a megoldást inkább kihagyom.
"Egy: Az eladó nem fog "nyilván elhajtani a fenébe" mert ő maga mondta,hogy levágják nekem.
Ergo,nem én találtam ezt ki. :) "
De mégsem vágta le. Ezt meg nem én találtam ki.
"Kettő: Ugyan nem írtam a kérdésem tartalmasabb leírásában,de én T-mobile-os vagyok.Így a Telenor kiesett.
Viszont ha a Telenor díjmentesen csinálja,lehet hogy a T-mobile is."
Ugyan nem írtad, de gyanítom nem pazaroltad rá azt az egy percet hogy telefonon megkérdezd az ügyfélszolgálatot.
"Három: Nem hangzik rosszul a kivágó,de azt a megoldást inkább kihagyom."
Értem, nem kötelező.
Más kérdezők is meg tudják bonyolítani az életüket, miért éppen te lennél kivétel?
Ajánlott olvasmány:
"De mégsem vágta le. Ezt meg nem én találtam ki."
Igen,valóban.Következtettél,és szereted ha az utolsó szó a tied. :)
"Ugyan nem írtad, de gyanítom nem pazaroltad rá azt az egy percet hogy telefonon megkérdezd az ügyfélszolgálatot."
Nem csak 1 percet fogok ezzel eltölteni,hanem sokkal többet.És nem telefonon,hanem élőben. :)
"Értem, nem kötelező.
Más kérdezők is meg tudják bonyolítani az életüket, miért éppen te lennél kivétel?"
Én nem kivétel szeretnék lenni,csupán csak egyéni.Az életemmel pedig elégedett vagyok :)
Az ajánlott olvasmányt pedig köszönöm szépen,tegnap már én is elolvastam. :)
Nos,s most félretéve a "viccet",bocsánat,hogy kérdezi mertem.
Tudtommal ez egy olyan oldal,ahol kérdezni lehet.
Honnan tudod te,hogy nem kérdeztem már rá előbb a szolgáltatónál?Mert talán ez is egy lehetséges feltevés lehet,és csak annyi a + hogy puhatolózni szeretnék,s kikérni más emberek véleményét a "problémámról".
"Nos,s most félretéve a "viccet",bocsánat,hogy kérdezi mertem."
Nos,s most félretéve a "viccet",bocsánat,hogy válaszolni mertem.
"Tudtommal ez egy olyan oldal,ahol kérdezni lehet."
Tudtommal ez egy olyan oldal,ahol válaszolni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!