LG G2 túl hamar merül?
Figyelt kérdés
Néztem róla leírásokat, és azt írták egész nap facebookoztak rajta, wifi, mobilnet be volt kapcsolva és ment egész nap töltés nélkül... van egy játék a telefonomon, csak azzal szoktam játszani, a Subway Surfers. Addig szoktam tölteni míg ki nem írja, hogy 100%. Kb. 3 óra alatt tölti fel 100%-ra. Este 11:00-kor töltötte fel, nem nyúltam hozzá, wifi ki volt kapcsolva és minden más, és reggel 7-kor már csak 75% volt... ez mi?? A játék használata kb. 2 óra után 75%-ról 30%-ra ugrik... valaki tudja mi lehet a gond?2013. dec. 29. 10:08
1/8 A kérdező kommentje:
Háttérbe semmi alkalmazás nem fut, mindent le szoktam állítani..
2013. dec. 29. 10:10
2/8 anonim válasza:
Azt csak hiszed hogy semmi nem fut.
3/8 dirtboy válasza:
lehet beragadt a játék vagy valami,azt észre sem veszed csak a merülésen. újraindításal megoldod.
4/8 A kérdező kommentje:
Jatek nem fut hatterbe, ott nezem h mi foglalja az akkumulatort es ott latom h mi hany szazalekot foglal es ott nem megy semmi... a kepernyo veszi le legtobbet
2013. dec. 29. 12:46
5/8 dirtboy válasza:
hogy venné már a képernyő mikor azt írtad hogy este 100%ig töltötted és nem nyúltál utána hozzá.
ha nem nyúlsz hozzá akkor nem megy a képernyő.
újra indítottad már ahogy javasoltam?
6/8 anonim válasza:
Épp, hogy eszméletlenül jól bírja az akku. Most este fél nyolc van, reggel kilenckor vettem le a töltőről, és 84%-on van. Az előző telefonom, (sony xperia p) már kb. 10%-on lenne.
7/8 Ákos510 válasza:
Az én G2-m 3 napig bírja(Bár nem vagyok egy nagy gamer)úgy hogy én is csesztetem Subway-jal meg angry b.go-val stb..Ja nekem 45 perc alatt feltölt százra úgy hogy utána megint 3 nap.
8/8 peti831214 válasza:
Gyorsan tölt (1,6 amperrel) az tény !!!! És jól is brja egy töltéssel! Nekem 100%-ról volt,h visszafogott használat mellett a 4 nap is meg volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!