Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lassabb a töltés?

Miért lassabb a töltés?

Figyelt kérdés

Lecseréltem a régi iPhone 3gs-t egy iPhone 5s-re.

A töltési ideje érezhetően több mint a 3gs-nek. Ez lehet amiatt, hogy nagyobb az akksija?

(direkt elindítottam a töltést 0%-ról mind a kettő telefonon egyszerre, úgy, hogy egy alkalmazás se futott a háttérben, a 3gs már 61%-on van, az 5s viszont csak 45-ön)

2013. dec. 28. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, nagyobb kapacitású akkumulátort tovább tart feltölteni (ugyanakkora töltőárammal), illetve valószínűleg iPhone 5s többet is fogyaszt elődjénél.

Egyébként 0%-ra sohase merítsed le az akkukat, mivel Li-polymernek (illetve Li-ionnak) nem tesz jót.

2013. dec. 28. 22:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, figyelni fogok erre, bár eddig is ha már 10% körül volt, rátettem a töltőre. PC-ről töltöm mind a kettőt, szóval a töltőáram/erősség az fix, 5v, 500mA. (külön USB vezérlőn vannak)
2013. dec. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!