Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha letöltesz egy alkalmazást...

Ha letöltesz egy alkalmazást engedélyekkel később tudod törölni?

Figyelt kérdés
Ha google playen letöltesz egy appot akkor bizonyos engedélyeket kér. Arra lennék kíváncsi, ha törlöm az alkalmazást akkor az engedélyek is törlődnek? Előfizetéses vagyok és attól félek majd kiszámláznak nekem vmit köv. hónapban. Nem adtam meg bankkártyát a google-nak. Attól félek majd valamit a számlámon találok amit nem kéne. Előre is köszönöm a segítséget!

2013. dec. 28. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, letörlődnek.
2013. dec. 28. 21:09
 2/4 |Orfeusz| ***** válasza:

Szerintem ezt nem jól értelmezted. Az alkalmazás ezeket a hozzáférési engedélyeket igényli, pl. olvashatja az akkumulátor állapotát, menthet az SD kártyára, stb. Ezeken nem lehet semmit 'törölni', nem külön dolgok.

Pénzbe csak akkor kerülhet neked, ha oda van írva az engedélyek közé, hogy 'telefonszámok közvetlen hívása'. Ez külön sárgával ki van emelve. Ha ezt nem tárcsázó vagy launcher alkalmazás kéri, akkor az gyanús.

A Google a te bankkártyaadataiddal nem fog visszaélni, külső alkalmazások meg pláne nem kaphatják meg. Azt CSAK a Play áruházon keresztül használja.

2013. dec. 28. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó. És rá tud amúgy valamit terhelni a telefonszámlámra vagy csak a bankkártyáról tud levenni?
2013. dec. 28. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt sárgával kiemelve semmi. Az engedèlyeknél nem írja,hogy tárcsázna számokat.
2013. dec. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!