Lyukas Kaiser kérdése:
Milyen androidos okostelefont ajánlotok 65-70 e. Ft körül?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 00:33
11/20 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2013. dec. 29. 14:50
12/20 anonim válasza:
úgy hogy pl. nem lesznek rá hibajavítások és újabb android verzió pl. a legfrisebb 4.4. Ez pl. az xperia sp-re 1 hónap múlva elérhető lesz.
13/20 A kérdező kommentje:
És olyan fontos, hogy meg legyen a 4.4? És egyáltalán nem lesz rá semmi hibajavítás sem?
2013. dec. 29. 15:59
14/20 anonim válasza:
Van benne pár alaprendszerrel kapcsolatos optimalizálás + pl. a sony is ad hozzá pár javítást. kb. a concorde esetén azt kapod amit kiadnak gyárilag. Korábban a tabletjeiknél ez volt...
15/20 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod, hogy nem ajánlatos megvenni ?
2013. dec. 29. 16:11
16/20 anonim válasza:
Az attól függ... Én azért meggondolnám. összességében nem rossz, de a telefonok terén új szereplő. Biztos nincs olyan támogatàsuk, tapasztalatuk, mint pl. a sony-nak, samsung-nak vagy a hasonlóan kínai zte-nek.
17/20 anonim válasza:
Érdekes, nekem jó ideje van smartphone 5000-esem, és semmijen gondom nem volt vele.
18/20 anonim válasza:
gondolom neked sose kell frissebb android stb...
19/20 anonim válasza:
Minek a frissebb android? Jó ez, elég "friss" ez nekem. Különben, kedves kérdező, olyan telefont veszel, amilyet szeretnél, kívülállóként csak ajánlani tudok telefont, ha nem szeretnél concorde telefont venni, nem erőltethetem rád. :)
20/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert amit tud az nagyon tetszik, de nagyon zavar a támogatás hiánya. 60 ezerért van most E-digital-ban, annyit biztosan megérne mondjuk.
2013. dec. 30. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!