Kriszmo78 kérdése:
Milyen alkalmazással lehet android romokat tesztelni windowson?
Figyelt kérdés
Konkrétan olyanra gondolok, amivel főzött romokat lehetne kipróbálni.2013. dec. 27. 22:02
1/9 anonim válasza:
:D
Ha ebből nem esett volna le, sehogy.
2/9 anonim válasza:
Telefonnak hívják a segédeszközt
3/9 anonim válasza:
csak élesben a mobilon tudod letesztelni
4/9 schumilex55 válasza:
Hát nekem az egyetlen a kéréshez hasonló dolog ami eszembe jutott az az android emulátor, de hogy ott lehet -e választani hogy ezt vagy azt a romot emulálja neked nem tudom, soha nem próbáltam ki egyet se csak nézegettem 1-2 -t.
6/9 schumilex55 válasza:
7/9 anonim válasza:
Oracle VirtualBox meg egy (letöltött )android .iso fájl
8/9 A kérdező kommentje:
Az emulátort ismerem, a virtualboxosat is próbáltam, de ott csak az iso-kat lehet sajna, főzötteket nem. Köszi a válaszokat, kivéve az első kettőnek, ha már normálisan nem tudnak reagálni, minek válaszolnak.
2013. dec. 28. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!