A telefonomon a wifi MAC cím mért változik folyamatosan?
Hú hát régi kérdés, csak én most futottam bele ebbe a problémába és megoldottam. De a későbbiekben bármikor jól jöhet még valakinek a válasz. Szóval
Szükségeltetik hozzá, hogy a telefon rootolt legyen és valami root explorer program, az ES File explorer tökéletesen megteszi :) Ja és egy valamilyen windows PC is :)
1.: Mentsd le a gépre root explorerrel az eszköz/data/nvram/md/APCFG/APRDEB mappából a WIFI nevű fájlt és készíts róla másolatot.
2.: Töltsd le és telepítsd fel a HXD Hexeditort. Link: ftp://wa651f2:anonymous@mh-nexus.de/HxDSetupHU.zip
3.: Nyisd meg vele a wifi fájlt.
4.: A WIFI fájlban az 1-es sor 4-es oszlopától a 9-es oszlopáig van a MAC cím, ezt módosítva és a helyére másolva megoldódik a probléma. Semmi mást ne módosíts! Mentsd el a fájlt. Másold a telódon a helyére. Az ES file explorerben hosszan rányomsz a bemásolt fájlra és a tulajdonságokat választod, azon belül pedig az engedélyeket, megnyomod a módosítás gombot. Tulajdonos melletti négyzetekbe nincs pipa, Csoportba van mindegyikbe pipa, az egyébnél pedig csak az olvasásban és a végrehajtásban van a pipa.
7.: Telefon újraindít és ENJOY :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!