Melyik jobb Sony Xperia L vagy Sony Xperia SP? Indokolnátok válaszaitokat hogy mivel jobb az adott telefon?
xperia sp
jobb kamera, jobb kijelző, erősebb hardver
az SP nek nem ellenfele az L.
hardverileg,kijelzőben sokkal jobb.
én mondjuk már kételkedek benne hogy megéri sp-t venni mert napi szinten annyi problémás kérdés van vele hogy hihetetlen.
Jelentem: Megéri SP-t venni!
Én Karácsonyra vettem magamnak egyet, és nagyon jó :) A kijelzője szvsz gyönyörű, nem kell más kijelzőkkel összehasonlítgatni, csak úgy jön át a TFT panel kicsit fakósága. A gyorsaságáról csak annyit, hogy skypeoltam, közbe játékokat töltöttem le, és futott a háttérba facebook, meg pár app, és meg se kottyant neki. Az értesítő LED szintén baromi jó, rögtön észreveszed ha jelez neked valamit. Szóval én egyáltalán nem bántam meg hogy SP-t vettem, az egyedüli hibája talán a kicsit gyengusz WIFI, de cserébe van benne 4G.
Nagyon sokan leírtuk, hogy miben jobb az sp, te meg egyetlen választ jelölsz meg neked tetszőnek, a többi egy rakat szar a szemedben.
Legalább névvel írnád ki, hogy megjegyezze az ember hogy te nem érdemelsz segítséget...
"Szerintem is megéri nagyon sok negatív válasz jött rá."
Ez meg mi akart lenni, kérdező??? Na most ezt először is lehet úgy értelmezni, hogy 1 mondaton belül megcáfoltad önmagad. Vagy lehet úgy is, hogy a kérdésedre sok, az SP-től "elutasító" válasz jött hogy nem éri meg venni, pedig itt mindenki azt erősítette hogy mennyire megéri, és hogy mennyivel jobb az L-nél. Szóval ennek akárhogy is nézem, semmi értelme, ezzel megint csak az értelmiségedet tükrözted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!