Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érintős, csúsztatós vagy...

Érintős, csúsztatós vagy hagyományos? Melyiket választanád és miért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel mind a három ugyanazt tudja, márka is u.az. Melyiket választanád? És miért azt? Esetleg neked milyen van?
2009. nov. 27. 10:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

azért az túlzás hogy egyszer leesik és szétmegy a képernyő az érintőképernyősről beszélek egyébként..:) én is érintőset vennék mert azokban már minden megvan..lehet vele fényképezni,videózni,zenét hallgatni,most vettem 30000ért és még GPS program is van benne..ez mind praktikus de vigyázni kell rá..!!!

de aki szereti a telefonját az vigyáz rá..!!!vagyis én amit szeretek arra vigyázok legalább is ..!a Sima telefonokat meg azért szeretik mert az sokkal strapabíróbb..arra nem kell annyira vigyázni de most néztem hogy 10000 Ft a legolcsóbb ami már tűrhető egy db MP3-as zene elfér rajta..fotózik is.. és a következő legolcsóbb már 24000 szval azok sem olcsóbbak mint egy érintőképernyős és nem is szépek..!!!!

2010. dec. 17. 12:34
 12/12 anonim ***** válasza:
előző vok..nem mindenki a szépségre megy én azt is nézem..
2010. dec. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!