Sony Xperia L. Megvegyem vagy ne?
Figyelt kérdés
A Telenornál néztem ki ezt a mobilt Smarttarifa 2-vel, így 25 ezer Ft lenne az ára. Egyébként kártyásan (vagy függetlenül) 60 ezer körül lenne. Sokan mondják, hogy ez jó ajánlat, viszont az egyik videóban láttam, hogy ez a telefon nem játsza le az 1080p-s videókat, a 720p-seket is csak szaggatva. Szerintetek a közeljövőben találok olyan telefont hasonló árban, ami viszi az 1080p-t? Vagy nem lesz ilyen egyhamar és inkább vegyem meg ezt?2013. dec. 26. 21:18
11/13 anonim válasza:
azért, az elég gáz, hogy nem bírsz önálló döntést hozni, egy teló megvásárlásához, és várod a biztatást , kiemeled a kérdést, azóta már 1 hónapja gondolkozol rajta, hogy megvegyed e vagy sem? pff :D
12/13 A kérdező kommentje:
Ki kérdezte a véleményed? Legközelebb legyél szíves csak akkor írni, ha a feltett kérdésre tudsz válaszolni.
2014. jan. 27. 20:16
13/13 trickentrack válasza:
Én a Telenornál vettem 3 hónapja és idáig semmi komoly gond nem volt vele csak ilyenek: Egy bizonyos helyen ha megnyomom a hátlapon akkor recseg.De rákerestem és ez nem mindegyik készüléknél van így.
Még annyit hogy ha megveszed akkor vigyázz a képernyőre.Igaz hogy elvileg valamilyen szinten "karcálló" de én két hét alatt összeszedtem egy ményebb és sok kisebb karcot.Ezért sztem egy képernyővédő fóliát vegyél rá.1000 Ft használt telefonkereskedőnél és ha fél hogy nem tudod felrakni ott fel is rakják.Bocsi kicsit hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!