Sony Xperia M-re jön új android frissités?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 19:41
1/12 anonim válasza:
4.2-őt fog kapni, de 4.3-ról is repdesnek hírek. Bár a Sonyt nem lehet kiszámolni... :D Lehet adja egyből a 4.3-at a 4.2 átugrásával
2/12 A kérdező kommentje:
mikorra várható?
2013. dec. 26. 20:11
3/12 anonim válasza:
A 4.2 már egy jó ideje kijött, a 4.3-al kapcsolatban csak a Z1, Z Ultra, Z, ZL, ZR és az SP erősítette meg hogy meg kapja/kapta. De mindenki azt mondja hogy nem lesz 4.3, de ki tudja jövöre milesz 2014 első felében?!
4/12 A kérdező kommentje:
kijött? hogy tudom frissíteni?mert itt telon azt írja a legfrisebb van pedig a 4.1.2 van
2013. dec. 26. 21:13
5/12 anonim válasza:
#3-as válaszoló vagyok.
A pc companion programmal ha fel van telepítve. Rácsatlakoztatod a telefot a gépedre és ki kell írnia hogy új frissítés érhető el xx készülékére.
Nézd csak: [link]
igaz hogy Xperia L-es hír, de egyazon napon és egyazo órába adta ki a Sony a frissítést mind a két telóra M-re és L-re. :)
6/12 A kérdező kommentje:
nem irja ki, ott is azt irja hogy a legfrisseb
2013. dec. 26. 22:40
7/12 anonim válasza:
Akkor nem tudom.
Független a telefonod?
8/12 A kérdező kommentje:
Telenor
2013. dec. 26. 23:15
9/12 anonim válasza:
Szokott lenni olyan hogy szolgáltatónál 1-2 hetet csúszik. De má 2 hónapja kiadták.
A PC Companion nem kéri hogy frissísd magát a programot?
10/12 A kérdező kommentje:
nem , most töltöttem le mert nem is használtam m ég, csak a régi telómnál
2013. dec. 27. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!