Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy S4 vagy Lg G2?

ZsomborsKandúr kérdése:

Samsung galaxy S4 vagy Lg G2?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdés, hogy melyik telefonnak lenne számomra több haszna, kihasználtsága.

Most egy Sony Xperia S-em van, de szegény már 2 éves és nem igazán bírja a dolgokat...

Mindent megteszek azért, hogy gyorsabb legyen stb, de nem hozza a formáját.

Amúgy is jutányos áron jutottam hozzá (szinte raboltam 35 ezerért 1,5 éve)

Lényeg ami a lényeg, hogy én őt le szeretném cserélni.

Ezt a két telefont néztem ki.

A telekomnál most az összes okostelefonra 30% kedvezmény van szóval mind a kettő 100rugó körül van.

Pro és kontra érdekelne!

2013. dec. 26. 15:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen eddig 4 darab G2 volt a kezemben...

És nem a kiállító darabok amik tele vannak ragaszgatva portokkal hanem normális készülékek.

Egyszerűen majdnem összeroppant a telefon a kezemben.

Recsegett már ott a kezemben a telefon.

Az S4-et rendeltem meg!

Nem mertem bevállalni az LG-t.

Semmi szervíz hálózata nincs Magyarországon, a gyerekbetegségei se jöttek még ki és nem szeretném ha nálam jönne ki.

Nem hiányzik, hogy kiküldjék több hónapra telefon javítsára.

2013. dec. 31. 09:35
 12/16 anonim válasza:
Na jól választottál?
2014. máj. 20. 23:04
 13/16 anonim válasza:
G2-T VEGYÉL TÉNYLEG SOKKAL JOBB MINT AZ S4
2014. júl. 8. 00:24
 14/16 anonim válasza:
Végülis tök logikus, mindenki a G2 ajánlja és te megveszed az S4-et... Na mindegy, a te döntésed.
2014. júl. 24. 14:48
 15/16 anonim válasza:
Nekem is g2 - m van és bassszottul nincs ször anyagból. Csak azért írok így utólagosan , mert kijött az iphone 6 na az az igazi szar anyag. Amúgy a gyerekbetegségek sem jöttek elő a g2-ből és az s4 egy rakat fos hozzá képest , tapasztalat feltéve hogy több s4 jön be a szervízbe mint g2.
2014. szept. 28. 13:02
 16/16 Kovacs Barbika válasza:
Siman a G2,mert annak meg nagyobb is a kijelzoje meg szebb is:):)sztm azt vedd meg!
2015. jan. 4. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!