IPhone 4S-re hogy tudom visszatenni az iOS 6-ot? IOS 7 nagyon nem jó, ledob a Safariról, App Store-ból, Fb-ról, Viber-ről. Vagy lehetséges egyáltalán visszaállítani valahogy?
Nekem is ez a bajom. Nekem sime i4-telóm van. Nem tudom visszatenni a 6-os rendszert, mert használtan 7-es rendszerrel kaptam.
Gondolom esélyem sincs visszarakni. Főleg nincs shsh-sem. Nagyon bosszantó, k.szás az apple-től.
A 4s jó teló, azt kellett volna vennem. De most sima i5-re gyűjtök, bár a 4s sem marad el sokban az 5-től, de abba legalább 1gb ram van, stb.
tegnapelőtt 13:36
SAjnos nem jó. AZ ifaith nem találja a régi foltokat.
Az ios 7.1 valamikor tavasszal fog jönni, addigra összegyűjtöm az i5-re a pénzt és dobom a fenébe a 4-telót. Addigra kicsit olcsóbb lesz. Igazából nincs értelme használnom, ha ennyire szenvedek vele.
utolsó jailbreak-eld. ezután itt van ez a cikk: [link]
bár egyenlőre még nem 100%, mert hiányzik 1-2 tweak, ami teljesértékűen működik, de hamarosan frissítik elvileg. ahogy néztem, ezek után talán kicsit lehet úgy optimalizálni az i4-et is, hogy ne legyen olyan gáz. én jelenleg nem vennék 4S-5-öt. én is pár hónapja cseréltem 4S-re a 4-emet. az utóbbi pár hétben pedig random akksi hiba jelentkezett, és ahogy néztem, 4S-en nagyon gyakori, de elég sok i5 is ebben szenved, és állítólag ezt az iOS7 okozza, szóval én mindenképp megvárnám a 7.1-et, hátha kijavítják. én is reménykedek, most 7.1 beta 2-t használok, és egyenlőre nem látok javulást, de talán a véglegesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!