Hogyan lehet megcsinálni azt hogy a dolgokat (képeket, játékokat) eleve a memokártyára mentse?
Én tudom mi a válasz, leírtam már 10x és belefáradtam. Te képtelen vagy beírni a keresőbe, ráadásul még olvasni sem tudsz. Szépen kiírja a GYIK a kérdés felrakása után, hogy nézd meg itt vannak hasonló kérések, mert ötször megkérdeztek már mindent. És nem. Te nem olvasod el, hülyegyerek módjára kirakod az ezredik ugyanolyan kérdést. Mert ez legalább az ezredik ha nem több.
Meséld el légyszíves, miért jobb fél napot várni a válaszra, mint beírni a keresőbe, hogy kidobja azonnal?
Vagy tovább megyek. Ott a google. Ezernyi leírás és tutorial minden telefonhoz. Fél perc megtalálni. Vagy azt szeretnéd, ha valaki helyetted beírná, és belinkeli? Esetleg hiányzik pár gomb a billentyűzetedből?
A válaszokra pedig nem kontrázni kell, hanem elgondolkozni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!