App ami az androidos mobilon ELREJTI a személyes adataim a többi app elől? (névjegyek, gps helyzet stb. )?
Pontosabban valótlan adatokat generál és azt küldi tovább az appoknak. Azt hiszem az Identity Guard ilyen, de szeretnék véleményt más programokról is.
(Unom hogy az android a wc-re is követne, de nem csak engem hanem mindenkit akit ismerek... -_-' )
Nem tudok ilyen progit, de kit érdekel, ha látja hogy éppen sz*rni vagyok? Elnök vagy, v agy szupertitkos ügynök?
Nem kötekedek csak kérdem :)
Amúgy sok app-nak meg kell az infó,akkor azok se fognak rendesen működni
Na, itt úgy tűnik sokan bejgli-túladagolásban szenvednek...
Igen, lehet, hogy titkos ügynök vagyok aki kétoldali paranoiában szenved, vagy egyszerűen csak egy mezei,új android felhasználó aki még ébren van és nem törődött bele, hogy egy szimpla app el akarja olvasni az sms-t, névjegyeket, üzenetet akar küldeni a kontaktjaimnak, mindig tudja merre vagyok stb. Szerintem sehol sem lenne fatal error, ha ezek a funkciókat letilthatnánk. Érdekes, amikor laptopra töltök le egy játékot ezeket az adatokat valahogy nem kéri és a program mégis vígan működik...
Egy nap a progi szépen továbbküldi az adataid egy csúnya bácsinak és nézhetsz Csizmás kandúr szemekkel, mint a kacsaszájú, mellvillantó tini aki nem érti hogyan tudtak visszaélni a képeivel és miért ragadnak rá az internetes pedofilok...
ma 10:42
Látom te meg igen komoly paranoiában szenvedsz. De sebaj.
Az appok nem küldözgethetnek csak úgy tovább mindent. De ha ennyire parás vagy, akkor dobd ki az okostelefonod és térj vissza a "buta" telefonokhoz. Sőt ne is használj telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!