IPhone 4 vagy Lumia 800? Melyiket ajánlanátok?
Sziasztok!
E kettő telefon között vacilálok, nekem kinézetre is tetszenek, hogy ilyen kockák, én telefon, internet (hírek, facebook, email) és Viber, ezekre használom a telefont, nem játszok, nem filmezek, hébe hóba zenét hallgatok.
Ezek közül melyik jobb? Mind a kettő más rendszer tudom, androidot nem szeretnék, most is az van, de nekem nem zárta be magát a szívembe.
Vagy esetleg tudnátok ajánlani ilyes fajta telefont?
Köszönöm.
a 800-at már nem ajánlanám, mert azon még wp7.8 van, aminek nemsokára lejár a támogatása. Akkor inkább a 820.
Mivel az iphone és a lumia két különböző rendszer, azt vedd inkább amelyikkel jobban azonosulsz.
Még nem volt egyik sem, így nem tudom, hogy melyik jó. Az a baj mind a kettő rendszer tetszik nekem.
Azonosulás... talán egy + érv szól az iPhone mellett, hogy MacBookom van és azzal egyszerűbb összepárosítani, ha a rendszerel valami gubanc van.
De én nem vagyok elfogult az alma iránt... szóval komolyan nem tudok dönteni.
Mit értesz az alatt, hoy megszűnik a támogatása? Attól 1-2 évig még tökéletes lesz nem? Nekem + programnak csak a viber kell, az fog futni rajta?
Macen a WP kliens egy vicc. Szánalmasan szar, de komolyan.
A wp-re még mindig alig van app, ehhez képest az iOS maga a kánaán. Az új játékokat még mindig csak elvétve adják ki wp-re. Ha ez fontos, akkor felejtsd el a wp-t. Én egy normális email klienst sem találtam rá. Nekem a wp market még mindig elég vérszegény.
wp7.8as telefont meg semmiképp se vegyél. Talán egyszer a wp-re is elkezdenek normálisan fejleszteni, de ez még a jövő titka, viszont akkor csakis a 8-as rendszer jöhet szóba.
"uuuuh b..zki" így ez ment át a fejemen amint elolvastam amit írtál. (De nem rossz rételemben persze :D)
Nekem tényleg, csak a Viber a lényeg meg az internet menjen, nem játszom, filmezem semmi ilyen, zene halglatásra van külön kütyüm.
Ezek mennek azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!