Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s advance-re...

Samsung galaxy s advance-re lesz android 4.4 frissítés?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?

[link]

2013. dec. 25. 00:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, elég vicc a hardvere ma már, de kitudja...
2013. dec. 25. 01:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Esélytelennek tartom, pláne azért, mert NovaThor U8500 SoC van benne, amit a Sony gyártott, aki viszont már kiszállt a SoC gyártásból, és mivel a gyártónak kell a drivereket elérhetővé tenni, így nagyon valószínűtlen, hogy kijöjjön SGS Advance-re.

Nem azt mondom, hogy elképzelhetetlen, de valószínűtlen.

Meg egy ma már elég gyenge telefon, ami a középkategória alján helyezkedik el, ilyen telefon nincs egy évig sem támogatva, és már több, mint 1,5 éves.

2013. dec. 25. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még 4.2 se lesz rá, de nem lehet tudni.
2013. dec. 25. 08:10
 4/4 alcapone386 ***** válasza:

Gyári nem biztos, hogy lesz. Ígérik, de mérlegelés alatt van.

Már sokféle 4.4 ram kijött rá. Ha még van rá garanciád, akkor gari vesztéssel jár, ha ezeket felrakod. Igaz repartos rommal vissza térhetsz az eredeti állapotra. Én most pl maclaw féle 4.4 ről írok. Természetesen Galaxy S Advance. Arról meg, hogy régi készülék, csak annyit, hogy a fejlesztők egyik legkedveltebb telefonja a galax s advance. [link] itt mindent megtalálsz. Mindenképp olvass mindennek utánna,mielőtt belekezdessz.

2014. máj. 14. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!