Mikor jelent meg a Nokia Lumia 62 és milyen teló?
Szerintem életedben nem volt a kezedben nokia!
Nem szeretem ha kritizálják és ase tudják milyen sztem meg a samsungo és az andoriod egy kalap szart nem ér!
A Samsungos résszel egyetértek, de az Android közel sem szar.
Próbálj ki egy Nexus-t vagy egy HTC-t!
Igaz, nem tudok mindent a mai modellekről de te se és a kérdező se csak azért mert volt WP8-as Nokiátok. Az igaz h a WP8-as Nokiák már elég jók de nem mind1ik az. A 625 pedig pont a legfájóbb dolgokban a gyenge pl. ram meg kijelző. A piaci részesedésük az okostelós mezőnyben az egyik leggyengébb helyen áll és nem is nő annyira ellenben a droidé meg rohamosan nő. Amúgy lehet h egyes fórumokon dícsérik vajon egy droid vagy egy ájfon fórumon is így décsérnék...?
" Lehet, hogy "röhejesen" kis méretű, 512 MB RAM van benne, de mégis gördülékenyebben és folyamatosabban működik 1-2 csúcsdoridnál... #ohwait "
:DD azért ennyire ne túlozzunk. Tény h stabil meg gyors rendszer de aki tudja kezelni a droidot annak még egy középkategóriás telón is gördülékenyen fog menni aki meg nem annak a csúcstelóján is fog akadni, bár azért van pár csúcsteló amit még így se akad.
de még ígyis a WP-nek számos hiányossága van az androiddal szemben hiába gyors és stabil rendszer.Ennyi, nincs mit vitatkozni úgyse fogsz megygyőzni és ahogy elnézem én se téged úgyhogy nincs mit húzni a szót, már úgyis mind1, legyetek boldogok a nokiátokkal én is boldog vagyok a sony-mmal PONT.
2014 Q1-től már nem lesz Nokia, mint mobiltelefongyártó, mert a Microsoft részeként fog működni, pontosabban mondva a Microsoft Devices and Studios Group részévé fog válni.
Vagyis kizárt, hogy a Nokia Lumiák megelőzzék a Samsungot, mert addigra már egyszerűen nem lesznek.
Persze a Microsoft még sikerre viheti, de ez már egy másik történet.
A nokia továbbra is fog gyártani telefonokat de csak "butatelefonokat", tehát viszi az asha szériát meg a mittomén miket csak a lumia szériát vette meg az MS amin WP volt. Az összes lumia ami a tavaly és ez évben jelent meg megkapja az Amber frissítést utána már több támogatás nem lesz hozzájuk.
Amúgymeg mint írtam a droidot kell tudni kezelni, aki balf*/z hozzá az ne sz/arozza. Képzeld nekem a 2011-es Xperia Mini-m van és már 1,5 éve megvan de egy kezemen meg tudom számolni h hányszor akadt. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!