Jön a karácsony, az SP tömegtelóvá fog válni?
Figyelt kérdés
Kár mert , olyan telót szeretnék venni, és eléggé zavaró, hogy mindenhol erről a telóról kérdezgetnek, köztük itt is. Lehet ha belefér majd a keretbe, inkább optimus G-t választok, arról annyira nem esik szó2013. dec. 23. 14:38
1/11 anonim válasza:
ki nem szarja le, komolyan? az SP egy jó teló,talán azért veszik azt, nem? legalábbis az árkategóriájában az egyik legjobb. tehát azért veszik az SP-t és nem mondjuk egy olcsó galaxy mini-t .
2/11 A kérdező kommentje:
hát igen , ez igaz :) amúgy az optimus g még 1 fokkal jobb mint az SP ugye? vagy a nexus 4
2013. dec. 23. 14:46
3/11 dirtboy válasza:
és sokkal jobban is jársz majd vele mivel jobb teló.
mostanság viszont nehéz szerezni,eléggé kiürült a boltok készlete.
az biztos hogy nem tömeg cucc,nekem ilyen van és még senkinél sem láttam másikat,kollégám vett ilyet nemrég de ő is azért mert látta az enyémet hogy milyen és csorgott a nyála.
másként neki sem ilyen lenne hanem azt hiszem s3at vett volna.
nincs agyon reklámozva ez a kulcs a dolognak,sok ember nem is tudja mennyire jó vétel,ugyan ebben a cipőben jár a nexus 4 is.
4/11 A kérdező kommentje:
hát most biztos nem próbálkozok be vele, remélem január elején azért lesznek telók :)
2013. dec. 23. 14:54
5/11 A kérdező kommentje:
mondjuk a nexus 4 az előfizetésemre 95 ezer, az SP azért jóval olcsóbb (60ezer)
2013. dec. 23. 15:02
6/11 dirtboy válasza:
függetlenbe 80 ezer körül van.
7/11 A kérdező kommentje:
tudom, de az előfizetést ígyis-úgyis megfogom hosszabbítani
2013. dec. 23. 15:12
8/11 |Orfeusz| válasza:
Dirtboy azért nem népszerűek a Google (és Motorola) telefonok mert hivatalosan nem kaphatóak itthon. Ha hapható lenne a Moto G kb. 55 ezerért menne... A Nexus 5 110 ropi körül.
9/11 A kérdező kommentje:
nexus 5 tényleg annyi , árukeresőben legolcsóbb helyen is 118ezer kb
2013. dec. 23. 16:19
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem lesz tömegtelefon, sulimban eddig csak 1 embernél láttam rajtam kívül, és ő se mostanában vette, hanem még régebben. Meg ahogy írták, nincsen agyon reklámozva. Most már kezdik reklámozni, de mindenki inkább az olcsóbbra csap rá mint pl az Xperia L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!