Hogy kössem fel az androidot a tévére?
Figyelt kérdés
Több videóban és képen láttam hogy valami kábellal össze van kötve a telefon meg a tv vagy számítógép és ami a telefonon megy az látszik a tv-n vagy a gépen.
Ez milyen kábel vagy alkalmazással(pc esetén) működik?
2013. dec. 22. 21:46
1/5 anonim válasza:
Nekem Alcatel OT-995 van, azon van micro HDmi kimenet, vettem hozzá kábelt, és a butatévén nézem a Youtube-os filmeket (max. 720p-n).
Gyakorlatilag az Alcatel telefonokon kívül még nem láttam olyan gyártót, aki használná a mikro HDmi kimenetet.
2/5 anonim válasza:
Ja, persze a kijelző egy az egyben a TV-n van, uh. akár játszani is lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem sony xperia sp van!
2013. dec. 22. 21:59
5/5 anonim válasza:
Nézz utána hogy támogatja-e a HDMI-t a tv-d és a mobilod és ha igen, akkor jöhet a kábelvásárlás(persze csak ha gyárilag nem volt a dobozban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!