Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb zene letöltő...

Melyik a legjobb zene letöltő alkalmazás iphonera?

Figyelt kérdés
Nem itunesrol rakom át a zenéim mert sok ido átszinkronizálni stb... Most Itubon vannak a zeneim de ez nagyon sok helyet foglal. Esetleg ha vki tud valami jo zene letöltő alkalmazást amihez nem kell semmit fizetni kérem írjon!!! Köszönöm!!!! :-)
2013. dec. 22. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért sok idő? Egyszerűen csak megfogod és belehúzod az iPhone-ba a számot.

Egyébként meg hallgass Spotify-rol zenét akkor. Van ingyenes része is persze akkor szembe kell nézned a hirdetésekkel és az időkorláttal (nem tudom hány óra)

Igaz nem lehet letölteni (kivéve persze ha előfizető vagy) csak stream-elve hallgathatod a számokat, viszont szerintem ez a legjobb zenei app:)

2013. dec. 23. 10:17
 2/2 valakii69 válasza:
mp3download a neve nekem az van ahoz képest h ingyenes meg netröl le tudod tölteni elég jo)
2014. aug. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!