Milyen hasznos dolgok vannak a telefonodon? Alkalmazások, játékok, témák, stb.
Figyelt kérdés
Milyen alkalmazásokat használsz és miért,mire jok? Nekem is okostelefonom van,csak nemtudom miket pakoljak rá. Segitsetek.2009. nov. 26. 11:05
1/7 anonim válasza:
Akkor neked is sok értelme volt okostelefont venni, ha nem is tudod mire használni. Az ilyen trendmajmoló kisköcsögöktől mentsen meg az isten.
2/7 anonim válasza:
Hú hát van sok minden, nekem t-mobilos nokia telóm van, 1gb-os memóriakártyával, és amíg volt rajta net, rengeteg mp3at, képet,játékot szedtem le. Lehet rajta nézni mobiltévét, zenét hallgatni, képeket szerkeszteni, fotózni, rádiózni stb
3/7 anonim válasza:
Egyébként bele lehet jönni ebbe,csak tapasztalatom szerint külföldi oldalakon jobban vannak ilyen cuccok (mo-n még nincsenek annyira elterjedve gondolom) nekem is beletelt egy kis időbe míg találtam dolgokat.
4/7 anonim válasza:
Ha van usb-kábeled a telóhoz akkor elvileg a netről tudsz rátenni játékokat,zenét,képet,stb. E-book-readert + ebookokat, gmailt, ebuddy-t meg mindenféle programot is lehet telepíteni. Egyébként milyen márka a telód és mennyiért vetted?
5/7 anonim válasza:
- Szóval ha nincs net a mobilon,akkor usb-kábellel, ha van net akkor meg beírod a keresőbe h mit szeretnél (mobile games,etc), sok ingyenes tartalom is van,és letöltöd ami tetszik.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves első! A telefonomat két és fél éve vettem és Nokia N73. Elsö sorban akkoriba a 3,2 megapixeles kamera miatt választottam. Képzeld egy SonyEricsson p910i-t cserélem le akkor éppen. És az is okos telefon volt érintöképernyös,ami azért 5 évvel ezelött amikor vettem nagy számnak számitott. Akkoriban sokat wapoztam,mondhatom,hogy rengeteget és azért volt igényem okostelefonra. Szoval nem vagyok telefonmániás és még egy jo darabig nem tervezek uj telefont venni,teljesen meg vagyok elégedve az N73-mal. Csak mivel mostanság csak telefonálásra használom,gondoltam kihasználhatnám jobban az adotságai... Szoval ezért itram ki ezt a kérdést. A többi válaszolonak meg köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 26. 14:20
7/7 anonim válasza:
tiktok
youtube
messenger
telegram
inshot
township
messenger
snapchat
chrome
gmail
yt studio
airbrush
telekom
milliólépés
spotify
speedtest
photomath
google fordító
google keep
egyszerű óra
smartlife
magiclife
google maps
lg thinq
tempmail
shazam
soundhound
google photos
documents
aliexpress
microsoft office
calculator #
számológép air
microphone live
wifimap
chatgpt
netflix
otp bank
microsoft pix
faceapp
gpsaltimeter
moovit
ebay
micalculator
pictools
adblock pro
google drive
geometry lite
slither.io
knife hit
ostrich runner
smash hit
helix jump
hit the island
xbox
iphone 13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!