Attila016 kérdése:
Windows vagy android?
Figyelt kérdés
Sziasztok meik a jobb windowsos teló vagy androidos??
Ha androidos akkor xperia tipo vagy xperia live with walkman?? Válaszokat előre is köszönöm
2013. dec. 22. 14:45
2/9 anonim válasza:
live with walkman egy kalap szar. fagyogatós szutyok, 2 osztálytársamnak is az van és mind a kettőnek fagy szinte.. Akkor ár xperia Tipo. De amúgy WP-s telefont ajánlom, abból is Lumia 520 vagy 620.
3/9 A kérdező kommentje:
telefongurun a lumia 625 -22 értékelést kapott ezért nem tom hogy meik a jobb
2013. dec. 22. 14:49
4/9 anonim válasza:
Te hülye vagy?
Hardverben sokkal erősebb a live with walkman, mint a tipo.
(adreno 200 vs adreno 205, sokkal erősebb a 205)
Az hogy nem tudjátok, hogy kell egy szoftvert rendesen felrakni, hogy ne fagyjon, nem a telefon hibája, érdekes, az összes sonym lag és fagyás mentes. (van, volt)
5/9 A kérdező kommentje:
és akk meik ink windows telo vagy andoidos??
2013. dec. 22. 15:01
6/9 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy 90-100k alatt windows, felette android, szóval én inkább a nokia 520-at ajánlom ennyiért
7/9 A kérdező kommentje:
lumia 625röl valami vélemény???
2013. dec. 22. 16:54
8/9 anonim válasza:
Az egy marha jó telefon, fasorban sincs vele a két Xperia.
9/9 anonim válasza:
A 625 messze jobb a két xperiánál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!