Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A T-Mobilnál csak az köthet...

A T-Mobilnál csak az köthet elöfizetésre szerződést, aki elmult 18 éves?

Figyelt kérdés

#T-Mobilnál
2013. dec. 22. 09:59
 1/3 Shai-Hulud ***** válasza:

Igen.

Bármilyen hivatalos szerződést csak nagykorú tehet.

Márpedig a T-mobil szerződés pénzügyi következményekkel jár, ezért nagykorúsághoz kötik.

2013. dec. 22. 10:14
 2/3 A kérdező kommentje:
az nem jó :S pedig van önáló havibevételem :S
2013. dec. 22. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:
18-nak kell lenned, bár én a telenornál akartam magamnak előfizetést csinálni (online) és nem engedte, mert KETTŐ tetves igazolópapír kell, személyi + adópapír,jogsi satöbbi. Én meg hiába vagyok 18, csak személyim van, semmi másodlagos pl útlevél,jogsi,adólap.. De ez csak egy személyes dolog volt, nem kapcsolódik ide, csak gondoltam szólok ha valaki online akar előfizetést kötni, lehet 2 igazolópapír kell bármelyik szolgáltatónál. Bocsi
2013. dec. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!