A mostan mobilok akksiját is ki kell még "sütni"?
Xperis Sp-ről van szó.most 20% az akksija,de nem tudom,h le kell e teljesen meríteni,és utána 24 órát tölteni..
Köszönöm!!:)
Nem kell se sütni, se főzni, se lemeríteni.
Csak töltsd fel.
A teló kijelzi ha feltöltődött az akku.
Figyelj, bocsi ha bunkó vagyok de ez vagy a 20.-ik ilyen kérdés, csak google-zni kellett volna komolyan...
Mindegyikre adtak választ is, nem kell kisütni, mindegy mennyit töltesz rajta egy huzamban etc.
az elmúlt 10 évben hol voltál?
csak mert kb. azóta jóformán csak Lítiumos akkuval felszerelt telefonok vannak forgalomban.
amúgy nem csak hogy nem kell, de nem is lehet (és nem is szabad) kisütni az akkuját.
Köszönöm a válaszokat!
Az igazat megvallva eddigi életemet egy Sony Ericsson w395 Walkman mobillal tengettem,így most ez nekem egy hatalmas váltás.Láttam már okostelefont,de huzamosabb ideig egyikkel sem voltam kapcsolatba,és nem szeretnék valami butaságot csinálni,így az első hetekben kinyírni szegény Sp-t.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!