SÜRGŐS! Samsung galaxy ace (s5830) ről van szó, root közbeni hiba. Akármit elfogadok!?
Figyelt kérdés
a lényeg: gyári rendszert keresek rá! akármit amit feltelepítek.akár gépről telora vagy telefonon, és elindul, mert úgy ahogy van, semmi rendszer. ha jólláttam.. link, leírás bármi jöhet segítsetek! köszönöm!2013. dec. 21. 19:21
1/4 A kérdező kommentje:
ROM és Firmware kell ha jóltudom:) de firware-t nemtaláltam letölthetőt:/ valami megoldás?
2013. dec. 21. 19:23
2/4 anonim válasza:
Filmware és ROM ugyanaz.
Odinnal telepíts egy egyfájlos gyári ROM-ot.
Kell hozzá:
Cooper_1.0.ops
Odin Multi Downloader v4.48.exe (Én ezt használom ha kell)
És ajánlom ezt a Spanyol gyári ROM-ot hozzá:
S5830XWKTM_S5830OXXKT3_S5830XWKT7_home.tar.MD5
Sajna ezt nem egyszerű rootolni, lehet, de nem emlékszem mivel. Ha fontos a root tedd fel a t-mobile (2.3.6) gyári szoftwerét, azt így keresd:
S5830XWKT7_S5830TMHKP1_TMH.zip
Még az Indiai ami kedvelt szokott lenni.
Én feltettem rá ezután a ÍCM7 stable verzióját, nagyon jól megy.
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok, ha netán a telő S5830i, akkor felejtsd el amit írtam, az teljesen más.
4/4 A kérdező kommentje:
tegnap egész délután ezzel küzdöttem, beleuntam és elmentem bulizni levezetésképp:D ma elsőre sikerül újrarakni a telót:) és rájöttem hogy a root sikerült, de a cyanogenmoddal volt baj..mert hiányzott egy fájl, és ezért nem bootolt be a teló. egyébként sima S5830:) és köszönöm a gyors választ!
2013. dec. 22. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!