Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4-en hívásközb...

Samsung Galaxy S4-en hívásközben a hangerőt hol tudom állítani, hogy ne süketüljek meg, mert olyan hangos?

Figyelt kérdés
Próbáltam már hívás közben is de nincs ilyen funkció hogy halkabbra vegyem....az oldalán sincs gomb erre vonatkozóan amivel fel le lehet a hangerőt venni. Valaki? köszi
2013. dec. 20. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Samung Galaxy S4-en van oldalt hangerő szabályzó, a bal oldalon. Azzal tudod hívás közben.
2013. dec. 20. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Igaz hogy a kezelési útmutatóban sem részletezik, de a halkításhoz a hosszúkás gomb alsó részét, a hangosításhoz a felső részét kell nyomni a kívánt hangerő eléréséhez.

Természetesen a hívás közbeni hangerő hívás közben állítható be.

2013. dec. 20. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Hú halljátok köszi azért a válaszokat, már meg van a gomb :))) tok van rajta és azért nem láttam! ilyen a tok és oldalt kitakarta [link]
2013. dec. 20. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!