A telefonom RAM ja állandóan teli van mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Hiába gyorsítom CCleaner el de pár másodperc után ugyanúgy 80-90% on van a RAM és ugyan azok a programok vannak megnyitva, mit tudnék tenni? szerintem ez azért van mert eddig sok alkalmazást telepítettem fel ami hozzáféréstkér mindenhez és megnyit mindent! pl:SMS,böngészési előzmények,hálózati hely, facebook,naptár és még sorolhatnám. Tűzfalas Vírusírtót is feltettem már de semmi (McAfee) A telefon Sony Xperia U2013. dec. 20. 06:05
1/4 anonim válasza:
Azért mert az eleve kevés ramból jó sokat lecsippent például a teljesen felesleges vírusirtó.
2/4 Wadmalac válasza:
Facebookot tiltsd le, használd böngészőből.
Amit lehet, költöztess Sd-kártyára (Super Cleaner tud költöztetni és okosabban is takarít a ccleanernél).
3/4 Wadmalac válasza:
Ja és beállítás/fejjlesztés menüben a háttérfolyamat korlátozást állítsd be max. 3 háttérfolyamatra.
Ezt a beállítást nem rögzíti a telefon, minden újraindítás után újra be kell állítani.
Ha alapből NINCS fejlesztés menüpontod, a beállítások/a telefonról menüben a build szám sorára nyomjál rá hatszor egymás után, utána kiírja, hogy előléptél fejlesztővé, utána ha egyet visszalépsz, már lesz fejlesztés menüsor.
4/4 A kérdező kommentje:
Be állítottam a háttérfolyamatot 3 ra de ugyanúgy megnyit 10-et :/
2013. dec. 20. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!