Viszonylag olcsó érintős telefont szeretnék,2-t néztem, szerintetek melyiket érdemes megvenni? Ld. Lent.
Samsung 3650(Corby) vagy az LG KP500?
Kérlek indokoljátok meg hogy melyik miért roszabb/jobb,és ha lehet olyanok válaszát várom akiknek ilyen telefonjuk van.
(ne azt irjátok hogy egyik lányosabb,másik nem,mert nem ez alapján választok)
Más telefont ne ajánljatok,ebböl tudok választani.
Samsungot ne vegyél azzal volt dolgom nagyon ratyi. Az érintőképernyő nagyon hamar bekrepált fél év alatt 3X volt szervizbe, és akkor a java cuccokról ne is beszéljünk.
LG KP500 azért nekem jobban bejön, pár vannak apró hibái, de aránylag elég olcsó és panaszom se volt rá, mondjuk a wifi-t hiányolom belőle, de ennyi pénzért megéri, úgyhogy inkább az LG-t vedd meg.
Köszi:)
Megirnád hogy mire gondolsz ami az LG-nél nem jött be neked?
Hello!
Ha nagyon olcsó telefont szeretnél akkor nézd meg a
t-mobile-nál 24990 Ft-os Lg kp502-t. Nekem is ilyen telóm van és nagyon megvagyok vele elégedve.
Lg kp500 megbízható, szép a kijelzője, gyors, nagyon kellemes a tapintása/fogása, gyors a kijelzője, nem túl nagy.
Kérdezd meg a helyi vodafone dealert, hogy kipróbálhatod e a telefonokat!
sztem ezt nézd meg és döntsél :) és is pont ezek között vaciláltam h KP500 vagy Corby :D de KP500-at választottam ;) nagyon jó kis telefon :) de a te döntésed lessz :)
Köszi mindenkinek.
A vodánál előfizus vagyok,igy maradnék ennél a szolgáltatónál.
kamera nem lényeg nekem,fényképezőgépem profi szintü van.
Wifi laptopon van,igy az se fog hiányozni.
(megjegyzem minden szériánál ki lehet fogni egy-egy rossz darabot,jártm már én s ugy hogy korábbi telefonnál vittem mindig szervizbe,mig másnak ugyanaz a tipus hibátlanul működött)
ugye rádio van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!