Samsung Galaxy Tab vagy Tab 2?
Tab: Memo Pad 7
Teló: Xperia L
Vagy neked csak a samsung jó?
Ha bemész egy boltba, és valami kaját akarsz venni, de nincs nekik csak aszalt macskaszarjuk, akkor mit teszel:
1) megveszed a macskaszart
2) keresel másik boltot, ahol kapsz olyan terméket, amit akarsz
Szerintem egy épelméjű ember a második opciót választaná, hisz az az egyetlen logikus döntés.
Neked is két lehetőséged van:
1) megveszed a boltban a szar Samsung terméket
2) keresel egy másik boltot, ahol ugyanannyi pénzért egy minden téren sokkal jobb terméket veszel
De igazából egy harmadik is szóba jöhet: ha nincs más bolt a közeledben (amit azért kétlek, pláne, hogy ma már Pick Pack Pontok meg minden ilyesmik léteznek) akkor nem veszel meg semmit.
Nekem is évekig szar telefonom volt, és akartam venni egy jót, de nem lett volna pénzem, csak valami olcsó szarra, és inkább nem vettem meg, hanem vártam, amíg összegyűjtöttem a pénzt egy jobbra, és jól döntöttem. Igazából ha nem lett volna meg a pénzem a jobbra akkor is jobban döntöttem volna, ha nem veszek meg egy olcsó Samsungot, mert a szarnál néha még a semmi is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!